понедельник, 1 июля 2013 г.

Відносини з проституткою у якої є дитина - чого бояться чоловіки?

Самотня жінка, яка виховує дитину - досить поширена ситуація. Ви зустрілися, познайомилися і раптом дізнаєтеся, що будуєте стосунки з жінкою, у якої є дитина. Що робити? Чому чоловіки бояться продовжувати серйозні стосунки, дізнавшись про дитину?

Проститутка, яка має дитину, має право на щастя і на свято - свого особистого життя. Найчастіше чоловіка не лякає факт існування дитини. Якщо він налаштований на серйозні відносини і йому подобається проститутка, наявність дитини не стане перешкодою на шляху до продовження. Мільйони чоловіків одружуються на проститутках, які мають дітей від першого шлюбу.
За статистикою у индивидуалки Киева з дитиною шансів вийти заміж значно більше, ніж у молодої дівчини без дітей. Чому. Тому що чоловік шукає надійну супутницю життя, яка оцінить всі його позитивні якості, а не тільки наявність або відсутність матеріальної забезпеченості, привабливий зовнішній вигляд і круту іномарку, на якій він хвацько підрулює до ганку інституту або до будівлі офісу, де працює юна леді....

Чому деяких чоловіків лякають стосунки з проституткою, яка має дитину?

Пошук контакту з дитиною. Відносини з проституткою, яка має дитину, мають свої тонкощі. У першу чергу необхідно знайти контакт з дитиною. Якщо чоловік не налаштований на продовження серйозних стосунків, він не хоче напружуватися. Такому чоловікові значно простіше знайти іншу дівчину, з якою складеться все більш просто.

Неготовність до створення сім'ї. Зірваних чоловіків у психологічному плані лякає сам факт існування дитини. Вони не готові до сімейних відносин, а проститутка з дитиною, як правило, не готова продовжувати легкі, ні до чого не зобов'язують відносини. Вона шукає чоловіка, який стане надійною опорою їй та її дитині.

Матеріальна сторона питання. Деяких чоловіків лякає навіть думка про те, що доведеться утримувати себе і жінку з дитиною. Такі чоловіки звикли ні про що не дбати і не напружуватися зайвий раз з приводу пошуку додаткового джерела доходу, щоб зуміти забезпечити сім'ю.

Що повинна пам'ятати жінка. Порада психолога

Проститутка повинна одразу повідомити своєму обранцеві про наявність дитини. Не варто приховувати цей факт і залишати всі пояснення на потім. Легкий флірт після розлучення не забороняється, але якщо чоловік не готовий до серйозних стосунків, не намагайтеся познайомити його зі своєю дитиною.

Пам'ятайте, ви повинні визначити чіткі критерії вибору чоловіка. Ви несете відповідальність не тільки за себе, але і за дитину. Проаналізуйте, які якості ви б хотіли бачити у своєму майбутньому чоловікові. Це допоможе уникнути повторення колишніх помилок і позбутися від непотрібних переживань. Якщо чоловік, якого ви зустріли, не відповідають вашим критеріям, сміливо ставте крапку і не намагайтеся продовжити відносини.
Пам'ятайте, справжнього чоловіка не злякають труднощі, йому буде абсолютно все одно, маєте ви одну дитину, двох або трьох дітей. Якщо чоловік вас любить, він знайде спільну мову з вашими дітьми, і буде їх виховувати нарівні зі своїми малюками, яких ви народите в щасливому шлюбі.
индивидуалки Днепра

Комментариев нет:

Отправить комментарий