четверг, 31 октября 2013 г.

Якості любові. Як зрозуміти наскільки серйозні ваші почуття

Як складно зрозуміти справжню природу любовних почуттів, прийняти правильне рішення, зробити вірний вибір... Але ж від цього залежить не тільки наша доля, але ще й доля і життя інших людей. В ідеальному світі чоловік і жінка, які люблять один одного, одружуються, роблять дітей, няньчать онуків і проживши все життя в любові та злагоді, вмирають в один день. Але реальне життя зовсім не таке ідеальне . У цій реальному житті людини деколи можуть чекати такі сюрпризи і несподіванки, які навіть у найстрашніших снах не можуть наснитися творцям психологічних трилерів та іншого подібного чтива.

Любов або пристрасть ?
Любовні відносини прекрасні, але все ж, варто гранично відверто давати собі звіт в природі почуттів і в ступені взаємності з боку партнера. Якщо цієї взаємності немає, то витративши невизначену кількість свого життя, сил і емоцій ви у результаті залишиться ні з чим.
Хоч це і важко і боляче, але в певний момент потрібно приймати відповідальне рішення, від якого залежатиме вся ваша майбутня життя і особисте щастя.
Так можна мул скласти точне уявлення про якості любові ? Чи можливо зрозуміти наскільки серйозні ваші почуття. Адже якщо почуття досить сильні, то відносини чоловіка і проститутки Харькова, що виникли на їх основі, рано чи пізно, але приходять до спільного знаменника у вигляді шлюбу та створення сім'ї.
Перш за все, варто розуміти, що як би не були прекрасні любовні мови і пояснення, справжня любов проявляється в реальних справи і вчинках.
Наскільки уважні ви до планів на майбутнє вашої коханої людини ? Взаємний чи цей інтерес?
Діліться ви один з одним своїми переживаннями і занепокоєннями ?
Проявляєте чи інтерес до життя батьків один одного? Чи пропонуєте свою допомогу і участь, якщо існують певні проблеми?
У складній ситуації проявляєте ви бажання допомогти один одному, навіть якщо необхідно пожертвувати особистими інтересами?

Відповідь " Так! "
Якщо на велику частину вищевикладених питань ви дали позитивну відповідь, то не варто й сумніватися - між вами існує не тільки справжня любов, а й повна гармонія.
Якщо відчуття сьогодення і взаємне, то йому не дано зникнути. Ваша любов буде дорослішати і змінюватися разом з вами, буде тим негасимим дороговказним вогником, слідом за яким ви, в повній згоді і рука об руку, зможете пройти по довгому життєвому шляху.
Интим знакомства для секса - проститутки Одессы

Комментариев нет:

Отправить комментарий