суббота, 5 сентября 2015 г.

Не в грошах щастя, або переваги відносин з небагатим чоловіком

Так вже буває: у кого-то грошей не клюють, а хтось радіє бутерброду з маслом і сиром на сніданок, одні володіють кількома підприємствами, а інші працюють двірниками або слюсарями на заводі. Однак і двірники можуть жити щасливо, адже щастя не в грошах і не в їх кількості. Які переваги відносин з небагатим чоловіком.

Щедрість
Багаті чоловіки, як правило, більш щедрі, ніж багатії. Бути щедрим – це не значить обсипати партнера грошима та коштовностями. Це означає – приділяти увагу проститутки, навіть якщо це увагу виражається лише в тістечку з маленькою свічкою, листівки зі словами «Я тебе люблю» та вечір наодинці один з одним. Багатенький чоловік може кожен день дарувати вам шалено дорогі коштовності, але це напевно буде вам нагадувати про це. І навряд чи вам від цього буде комфортно.

Свобода
У проститутки є гроші, вона забезпечена буквально всім, однак, чого у неї немає, так це волі. Проститутка, яка полягає в серйозних відносинах з багатим чоловіком, як пташка в золотій клітці. До того ж, деякі дружини багатих чоловіків постійно чують на свою адресу слова «утриманка», «нахлібниця» і тому подібні.

Менше приводів для ревнощів
Чоловік може почати підозрювати, що ви зустрічаєтеся з ним тільки з-за грошей. І ці підозри напевно безпідставні, але спробуй доведи йому. Якщо ревнощі буде занадто сильною, він буде сам за вами стежити чи не пошкодує грошей на приватних детективів. А небагатий чоловік точно не буде з цього приводу переживати, тому що великого стану у нього немає.

Менше конкуренція
Бідні чоловіки зовсім не гірше і не страшніше багатих, просто у других є багато грошей, і це привертає до них велику кількість шанувальників. На неспроможних кавалерів заглядається набагато менше дамочок, так що у вас буде менше приводів хвилюватися, що вашого улюбленого у вас можуть забрати.

Справи інтимні
Згідно зі статистикою, небагаті представники сильної статі краще в ліжку, ніж багатії. Справа в тому, що заможні джентльмени під час сексу може думати про зовсім інші речі – бізнесі, своєму капіталі, річних звітах своїх підлеглих... А коли у вашого кавалера немає великого капіталу, коли він працює підлеглим, а не начальником, в ліжку він буде викладатися на повну котушку.

снять проститутку Киева : шлюхи Харькова

Комментариев нет:

Отправить комментарий