вторник, 21 мая 2013 г.

Як зрозуміти, чи є поцілунок з проституткою - зрадою ?


Скоріше, за все багато хто ставив собі подібне питання. Та й сама фраза: «поцілунок вже зрада», може у багатьох викликати іронічну посмішку. Адже, під зрадою зазвичай мають на увазі щось більше - статеві стосунки з проститутки Киев. Однак навряд чи хтось стане сперечатися, що зрада несе за собою душевний біль, а не фізичний. І все ж більшість впевнені, що поцілунок - це зрада, більш того, багато впевнені, що саме стан закоханості по відношенню до іншої людини - це теж зрада.

 Важливість поцілунку
Деякі люди не ставляться серйозно до такої дії, як поцілунок з проституткою. І це марно, адже варто згадати почуття, які відчуває людина в період самого першого поцілунку. Можна навіть не згадати всі наступні, але перший завжди залишиться в пам'яті.

Поцілунок - це подія, яка ознаменовується переходом людини у доросле життя. У давнину не даремно говорили: "Не даруй поцілунку без любові». Адже це таїнство, яке дарує надію на майбутнє.

При поцілунку людина відкриває свій особистий простір. Подумки він готовий до зради, і не важливо, хто виступає ініціатором. Якби не було уявній зради, тоді не було б і поцілунку. Цей факт складно заперечити.

Поцілунки можуть бути різними: дружніми чи родинними. Такий поцілунок не несе інтимності, його дарують тільки близьким і рідним людям. А от якщо при поцілунку присутній чутливість, серце вискакує з грудей і людина здатна втратити в почуття реальності, тоді такий поцілунок може вважатися зрадницьким.

По суті, не сам поцілунок є зрадою, а ті почуття, які спонукали до гарячого і чуттєвого поцілунку двох людей, так як поцілунок - це вираз почуттів.
Називати поцілунок зрадою або не називати, справа суто особиста. Однак якщо побачити свого улюбленого, який цілується з іншого, тоді це сильний удар по самолюбству, який може призвести до розриву відносин. Така дія може внести сильні душевні потрясіння в звичний світ.

Не варто забувати, що индивидуалки Киева з якими поцілунок може стати початком відносин, так би мовити кордоном, яку переступають в надії на відповідне почуття. Досить часто після гарячого поцілунку розвиваються більш тісні відносини. Поцілунок - це початок чогось більшого, це маленький крок до нових стосунків. І якщо ви зважилися на зраду поцілунком, тоді ви готові покінчити зі старими відносинами і жадаєте нових.
Чи вважати поцілунок з проституткою - зрадою, вирішувати тільки вам. Але, хочеться сказати: даруйте свої поцілунки тільки своїм половинкам, щоб їм навіть подумки не захотілося цілувати інших.
интим услуги частные объявления

Комментариев нет:

Отправить комментарий